Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

De Black Steel Line van Atag. Welke apparaten vallen er allemaal onder deze lijn? En bij welke keukens past deze kleur het beste?

De Black Steel Line zijn keukenapparatuur van het merk Atag. Dit zijn functionele apparaten met ook nog eens een erg stijlvolle look. Deze apparaten zijn erg nieuw. Met deze apparaten wordt het nog makkelijker in de keuken. Het design van deze apparaten is ook erg mooi.

Uit welke apparaten bestaat de Atag Black Steel Line?

Er zijn heel veel apparaten in de Black Steel Line. Ze hebben afzuigsystemen, kookplaten, ovens, koelkasten, vriezers, koffiemachines, kranen en vaatwassers. Eigenlijk hebben ze dus alle belangrijke apparaten voor bij jou in de keuken. Per apparaat zijn er ook nog meerdere varianten, zo zijn er bijvoorbeeld gas, inductie en keramische kookplaten.

Foto’s: Keukens De Abdij

Ook zo’n prachtige keuken? 🠒 Ontwerp mijn droomkeuken! Makkelijk, snel, verbluffend.

Alle apparaten zijn in de zwarte kleur. Ze zijn ook erg makkelijk te gebruiken. Met al deze nieuwe apparaten in je keuken kan je het koken een stuk gemakkelijker en leuker maken.

Neem ook eens een kijkje in onze gratis keuken magazines.

De apparaten hebben ook een specifiek design

Door de zwarte kleur en de luxe materialen die zijn gebruikt passen deze apparaten bij iedere keuken. Door de mooie details krijgen de apparaten ook een erg luxe uitstraling. De metaal look bij deze apparaten zorgt ervoor dat de apparaten veel aandacht krijgen.

Door het gebruik van de zwarte kleur krijgen de apparaten een gave uitstraling. Door het gebruik van deze kleur passen deze apparaten bij elke keuken. Zo kan het bij een mat zwarte moderne keuken. Maar ook bij een keuken met een werkblad van hout. Eigenlijk maakt het dus niet uit wat voor keuken je hebt.

De voordelen van zwart in je keuken

Er zitten meerdere voordelen bij een keuken in het zwart of een keuken met zwarte apparatuur. Als je een keuken hebt in de zwarte kleur zorgt dit vaak voor een erg mooie uitstraling van je keuken. Je keuken zal erg stijlvol worden door zwart te gebruiken. Het maakt niet uit of je zwarte apparaten hebt in je keuken of een volledig zwarte keuken.

De nieuwe kleur

Er waren al 2 kleuren en er is nu een derde kleur bij gekomen. Na de mat zwarte grafiet kleur en de glanzend grijze RVS kleur is er nu een derde kleur. De nieuwste kleur is Black Steel. Zo is er altijd wel een kleur die er goed bij jouw keuken past.

Categorieën: UncategorizedFoto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!