Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Duitse keukenmerken? Bent u benieuwd welke Duitse keukenmerken het Duitse assortiment heeft? Wij hebben voor u een handig overzicht van alle Duitse keuken merken gemaakt.

Gratis keukencatalogi?

Alvast inspiratie opdoen? Ontvang de gratis keukencatalogi thuis. Met honderden pagina´s aan tips, feiten, inspiratie en kortingsbonnen. Geschikt voor elke zoektocht en elke keuken. Toch gewoon benieuwd welke keukens het goedkoopst zijn? Bekijk hier de goedkoopste keukens op een rijtje.

Duitse keukenmerken

Alno

Al 20 jaar marktleider in Europa en met al 85 jaar aan ervaring staat Alno keukens voor u klaar. Ze bieden keukens van een goede kwaliteit en met een bekroond design.

Arrital

In 1979 is Arrital opgericht en sindsdien zijn ze al bezig met het leveren en realiseren van design keukens voor elke klant. In de laatste 10 jaar worden de keukens van Arrital al in meer dan 40 landen over de hele wereld verkocht.

Keuken tekenen 3D

Je moderne keuken zelf ontwerpen? Zonder download – direct met dit mooie 3D programma

Teken je keuken online

Ballerina

Duits merk met modern uitziende keukens in het goedkope segment. De keukens van deze fabrikant worden ook als eigen merk verkocht maar dan onder andere namen.

Bauformat

Een Duits keukenmerk, ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw. De merknaam Bauformat werd in 1960 geïntroduceerd. Ze maken keukens in allerlei afmetingen die ze in hun fabriek in ¨keukenstad¨ Löhne creëren.

Beckermann

Een keukenproducent met decennia´s aan ervaring in het produceren van keukens. Ze zijn een middelgroot bedrijf dat nog altijd hun keukens maakt in de plaats waar ze ontstaan zijn. De keukens zijn alleen te koop bij exclusieve verkooppunten waar genoeg expertise en vakmanschap aanwezig is.

Beeck

Iedere keuken heeft zijn eigen persoonlijkheid en bij het Duitse Beeck helpen ze u graag bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Beeck Küchen staat voor precisie werk en hun eigen identiteit.

Burger

De keuken is een van DE leefruimtes van het huis en daarom ontwerpt Burger Küchenmöbel voor alle ruimtes en kamer afmetingen een individuele oplossing die naar  de hand van uw budget worden gecreëerd . Hierbij staan functionaliteit en representativiteit hoog in vaandel.

Eggersmann

Luxieuse ,technische perfectie en tijdloze elegantie, 3 kernbegrippen die perfect bij Eggersmann uit Duitsland aansluiten. Met meer dan 100 jaar ervaring is het een van de keukennamen  in de keukenbranche.

Häcker

Een Duits kwaliteitsmerk met decennia´s ervaring aan vakmanschap, waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Häcker maakt vooral moderne keukens, die aan de hoogste eisen voldoen.

Horst

De echte Duitse Kwaliteitskeukens die volledig aan de wens van de klant worden aangepast. Dankzij ruim 40 jaar ervaring kan Horst van elke ruimte een toekomstige droomkeuken maken.

KH System Möbel

KH System Möbel is gelokaliseerd in het hart van de Duitse keukenmarkt. De klant staat centraal in het ontwerpproces en dan niet alleen qua stijl, maar juist ook qua ergonomie en gemak.

Leicht

Het punt waar Van Leicht vanuit werkt is: om een keuken te creëren die meerwaarde biedt in het welzijn van de klant. Dit doen de ontwerpers van Leicht op een duurzame en eerlijke manier.

Marquardt

In Duitsland heeft Marquardt Küchen 30 eigen keukenwinkels en sindskort ook één in Utrecht. Marquardt wil zijn klanten het vertrouwen geven en heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

Next 125

Duurzame keukens met waardevast design voor een aangename prijs: de drie speerpunten van Next125. Deze Duitse keukenmaker is winnaar van verschillende designprijzen en altijd in staat om te vernieuwen en te verbazen.

Nobilia

Duits keukenmerk dat in de 40e jaren van de  vorige eeuw door de gebroeders Stickling is gesticht. Nobilia produceert dagelijks maar liefst 2600 keukens in alle mogelijke stijlen en is daarmee één van de grootste keukenmerken op de markt. Kwaliteit staat centraal voor Nobilia, zowel kwaliteit van het product alsook van klantenservice en planning.

Nolte

Nolte Küchen is Duitslands op één na grootste keukenproducent en is actief over de hele wereld. De keukens van Nolte zijn alleen bij gekwalificeerde speciaalzaken verkrijgbaar om de hoogste kwaliteit van service en advies te waarborgen.

Poggenpohl

Het Duitse Poggenpohl heeft als doel keukens te maken die net zo uniek zijn als de gebruikers van deze keukens. Alle keukens worden met de hand bewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit alles maakt dat Poggenpohl met recht één van de topmerken is in keukenland.

Schröder

Met al meer dan 85 jaar ervaring in de keukenbranche heeft het familiebedrijf van Duitse afkomst, een echte naam in de keukenwereld. De hoogwaardige Duitse keukens van Schröder staan bekend om de kwaliteit die aan word geboden voor aantrekkelijke prijzen.

Schueller

Schueller is een degelijk Duits keukenmerk. Een Schueller keuken is een kwalitatieve keuken die totaal op uw wens en smaak is aangepast. En de keukens worden ook nog is op verantwoorde manier geproduceerd.

Siematic

In de keukenwereld is SieMatic een topmerk. SieMatic keukens zijn bijzonder geliefd vanwege de strakke lijnen, uitgewerkte details en de kwaliteit van hun keukens. U bent op zoek naar een nieuwe keuken met een moderne uitstraling en functionaliteit? Dan is een Siematic keuken wat u zoekt. Het merk verdient niet allerlei designprijzen, maar laat ook keer op keer zien dat het een echte trendsetter is voor andere keukenontwerpers.

Dit was een overzicht van alle Duitse keukenmerken. 


Meer inspiratie opdoen?

Geïnteresseerd in nog meer informatie over alles wat betreft keukens en de goedkope Duitse keukens in België? Ontvang de gratis keukencatalogi!

Ja, ik wil graag de gratis keukencatalogi!

 Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!