Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Duitse keukens? Steeds meer mensen maken bewust de keuze om een keuken in Duitsland te kopen. Maar waarom zou je voor een Duitse keuken kiezen ? Er zijn allerlei redenen waarom je voor een Duitse keuken moet gaan. Duitse keukens staan voor vakmanschap & kwaliteit en dit voor een zachte prijs. een aantal voordelen van een Duitse keuken is.

hier alle voordelen op een rij :

-Ten eerste het grote prijsverschil tussen een Nederlandse keuken die van een Duitse keuken, De reden hiervoor? Duitsland is een van de marktleiders in kwaliteit keukens en heeft de meeste keukenfabrieken in de wereld, Als je rechtstreeks in Duitsland je keuken koopt schakel je dus de tussenpersonen uit in de keukenbranche, je koopt dus eigenlijk rechtstreeks je nieuwe keuken uit de fabriek en bespaart hierdoor flink wat geld. Vaak is het zo dat de Duitse keukens ook in Nederland worden verkocht maar tegen een hogere prijs.

-Een ander groot voordeel is natuurlijk de kwaliteit waar onze buren zo bekend om zijn. Alle Duitse keukens staan voor hoogwaardige kwaliteit.

Keuken tekenen 3D

Je moderne keuken zelf ontwerpen? Zonder download – direct met dit mooie 3D programma

Teken je keuken online

Maar natuurlijk zijn er ook een aantal nadelen als je in Duitsland een keuken aanschaft je moet natuurlijk eerst naar Duitsland toe om rustig te oriënteren voor uw nieuwe keuken.

Natuurlijk de taalbarrière kan een struikelblok zijn in het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Maar deze nadelen wegen zeker niet op tegen de voordelen van een Duitse keuken het is dus  zeker de moeite waard om je nieuwe keuken in Duitsland te kopen  je bespaart hierdoor flink wat geld.

Er zijn allerlei verschillende Duitse keukenmerken, Maar welk keukenmerk sluit het beste aan met uw wensen?

Zie hieronder een overzicht van alle Duitse keukenmerken :

– Ballerina:
dit is een wat goedkoper Duits merk met modern ogende keukens. De keukens van deze fabrikant worden ook als eigen merk verkocht onder andere namen.

-Bauformat
Duits merk dat in 1929 is opgericht. De merknaam Bauformat werd in 1960 geïntroduceerd. maken keukens in vele soorten en maten in hun fabriek in ¨keukenstad¨ Löhne.

-Beckermann
Duitse keukenmaker met meer dan 110 jaar ervaing. Zijn een middelgroot bedrijf dat nog altijd hun keukens maakt in de plaats waar ze begonnen zijn. De keukens zijn alleen te koop bij exclusieve verkooppunten waar genoeg expertise aanwezig is.

-Beeck
Iedere keuken heeft zijn eigen persoonlijkheid en bij het Duitse Beeck helpen ze u graag bij de zoektocht naar de keuken die het best bij u past. Beeck Küchen staat voor maatwerk en eigenzinnigheid.

-Bulthaup
Bulthaup is in de jaren 40 van de vorige eeuw begonnen als meubelfabriek en zette al snel dee toon wat betreft afwerking en materiaalgebruik. Tegenwoordig staat Bulthaup nog steeds synoniem aan kwaliteit en hoogwaardig design.

-Burger
De keuken is het centrum van het huis en daarom ontwerpt Burger Küchenmöbel voor alle ruimtes en kamer afmetingen een individuele oplossing die past bij uw budget. Hierbij staan functionaliteit en representativiteit hoog in vaandel.

-Eggersmann
Luxem technische perfectie en tijdloze elegantie, 3 termen die perfect bij Eggersmann uit Duitsland passen. Met meer dan 100 jaar ervaring is het een waar begrip in keukenland.

-Häcker
Een Duits kwaliteitsmerk met ruim 65 jaar ervaring, waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Häcker maakt vooral moderne keukens, die aan de hoogste eisen voldoen.

-Horst
Typische Duitse Kwaliteitskeukens die volledig aan de wens van de klant worden aangepast. Dankzij rui, 40 jaar ervaring kan Horst van elke ruimte een droomkeuken maken.

-KH
KH System Möbel is gevestigd in het centrum van de Duitse keukenindustrie. De klant staat centraal in het ontwerpproces en dan niet alleen qua stijl, maar juist ook qua ergonomie en gemak.

-Leicht
Het uitgangspunt van Leicht is om een keuken te creëren die meerwaarde biedt in het welbevinden van de klant. Dit doen de ontwerpers van Leicht op een duurzame en eerlijke manier.

-Marquardt
In Duitsland heeft Marquardt Küchen 30 eigen keukenwinkels en sindskort ook één in Utrecht. Marquardt wil zijn klanten het vertrouwen geven en heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

-Next 125
Duurzame keukens met waardevast design voor een aangename prijs: de drie speerpunten van Next125. Deze Duitse keukenmaker is winnaar van verschillende designprijzen en altijd in staat om te vernieuwen en te verbazen.

-Nobilia
Duits keukenmerk dat in 1945 is opgericht door de gebroeders Stickling. Nobilia produceert dagelijks liefst 2600 keukens in alle mogelijke stijlen en is daarmee één van de sterkste keukenmerken op de markt. Kwaliteit staat centraal voor Nobilia, zowel kwaliteit van het product alsook van klantenservice en planning.

-Nolte
Nolte Küchen is Duitslands op één na grootste keukenproducent en is actief over de hele wereld. De keukens van Nolte zijn alleen bij gekwalificeerde speciaalzaken verkrijgbaar om de hoogste kwaliteit van service en advies te waarborgen.

-Poggenpohl
Het Duitse Poggenpohl heeft als doel keukens te maken die net zo uniek als de eindgebruiker. Alle keukens worden met de hand bewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit alles maakt dat Poggenpohl met recht één van de topmerken is in keukenland.

-Schroder
Het maar liefst ruim 85 jaar oude familiebedrijf van Duitse afkomst, doet het ook goed in de keukens. De hoogwaardige Duitse keukens van Schröder staan bekend om de kwaliteit die aan word geboden voor aantrekkelijke prijzen.

-Schueller
Schueller is een gedegen duits keukenmerk. Een Schueller keuken is een kwalitatieve keuken die totaal op uw wens en smaak is aangepast. En de keukens worden ook nog is op veranwoorde manier geproduceerd.

-Siematic
In de keukenwereld is SieMatic een topmerk. SieMatic keukens zijn bijzonder geliefd vanwege de strakke lijnen, uitgewerkte details en de kwaliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een moderne uitstraling en functionaliteit? Dan komt u uit bij SieMaticHet merk verdient niet alleen talloze designprijzen, maar blijkt ook keer op keer een trendsetter te zijn voor andere keukenontwerpers.

-Signa
Als dochterbedrijf van Siematic möbelwerke biedt SIGNIA hoogwaardige keukensystemen die aan de kwaliteitseisen voldoen. Signia keukens zijn een alternatief voor een topklasse designkeuken. De keukens worden ontwikkeld en geproduceerd door een duits keukenmerk.

Dit was een overzicht van alle Duitse keukenmerken, Zo krijgt u een beeld van het assortiment van Duitse keukens

Inspiratie opdoen  voor u  goedkope Duitse keukens in België? Ontvang gratis keukencatalogi of bekijk hier de goedkoopste Duitse keukenwinkels in België.

 Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!