Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Heb je er altijd moeite mee om je keukenkasten in te richten? Lees hier verder hoe je het beste je keukenkasten kan inrichten.

Je hebt het vaak zelf niet eens door hoeveel keuken spullen en ingrediënten je wel niet in de keuken kwijt moet. De kasten waar je de ingrediënten en het bestek in legt zijn nog de meest onoverzichtelijke kasten.

Hier komen dus de 3 manieren hoe je de keukenkasten het beste kan inrichten.

Een dubbele bestek lade

Één van de belangrijkste lades in de keuken is de besteklade. Naast de basis dingen als de messen, lepels en vorken is er nog heel veel ander bestek dat je moet opbergen in de keuken. Denk maar eens aan een kaasschaaf, blikopener of pizzasnijder.

Hoe kan je dit nou het beste allemaal opbergen? Zorg ervoor dat je een tweede besteklade hebt. Als je dit doet heb je dubbel zoveel ruimte en dus genoeg ruimte om alles op te ruimen. Ook is alles zo een stuk overzichtelijker. Op deze manier zal je dus het bestek dat je zoekt een stuk sneller vinden.

Foto’s: Keukens De Abdij

Ook zo’n prachtige keuken? 🠒 Ontwerp mijn droomkeuken! Makkelijk, snel, verbluffend.

Een draai of uittrekbaar plateau in de hoek van de keuken

Die hoek in je keuken is altijd erg lastig om in te richten, maar ook voor dit soort problemen is altijd wel een goede oplossing. Een draaiplateau is één van de handigste dingen voor in de hoek van je keuken. De naam zegt het al, je kan dit plateau ronddraaien. Daardoor kan je overal heel makkelijk bij. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de hoek in de keuken.

Wil je nog wat meer informatie?

Kijk eens in onze gratis keuken magazines.

De andere optie zijn uittrekbare plateaus. Met uittrekbare plateaus kun je de apparaten uit de keuken erg gemakkelijk opbergen in de keukenkasten, waardoor je meer ruimte krijgt op het aanrecht. Een ander groot voordeel is dat je met deze variant niet meer zo diep in de kasten hoeft te zoeken naar iets wat je nodig hebt.

Een ladeverdeler in je keukenkasten

In veel keukens zitten erg grote lades tegenwoordig. Dit klinkt erg handig, want je kan er veel in opbergen. Vaak is het zo dat deze lades juist een rommel worden. Om er voor te zorgen dat je lades overzichtelijk blijven kan je een ladeverdeler kopen. Ze zijn er in allerlei verschillende maten, dus je kan zelf kijken hoe groot jouw ladeverdeler moet zijn.

Categorieën: UncategorizedFoto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!