Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Ixina keukens? I-Xiii-Naa, je kent wel het leuke deuntje van alle reclamespotjes. Net zo leuk is het om te weten dat bij Ixina over jouw nieuwe keuken goed is nagedacht.

Want een Belg brengt tegenwoordig heel veel tijd door in zijn keuken, van koken over knutselen met de kinderen tot je les leren of tv-kijken. En dus heb je een volledige kwaliteitskeuken op maat nodig, die liefst bovendien nog leuk is voor jouw geldbeugel. En daar staat Ixina garant voor.

Ixina keukens: prijsbrekers met Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Ixina heeft vestigingen over de hele wereld en is momenteel een van de populairste keukenzaken van België, waar er meer dan 50 toonzalen zijn. Er worden kwaliteitskeukens van Duitse topkwaliteit aangeboden tegen zeer scherpe prijzen, wat van Ixina een echte prijsbreker maakt. Met een ruim aanbod en meerdere combinaties binnen het volledige assortiment kan Ixina jou een waaier aan beste mogelijkheden geven.

Ixina begeleidt je tijdens het hele proces en heeft direct de beste adviseurs en beste ontwerpers klaarstaan om jou vrijblijvend alle advies te bieden. Naast scherpe prijzen en een garantie van 10 jaar op meubels en werkbladen, heeft Ixina ook oog voor de natuur. Voor elke verkochte keuken gaan direct 18 bomen de grond in.

Transparantie geven is het codewoord bij Ixina. Advies, een kwaliteitsvolle productie, een offerte tot in de kleinste details en een heldere planning bieden zijn voor deze keukenbouwer vanzelfsprekend. Ook beschikt Ixina over een 3D-ontwerper, waarmee je jouw toekomstige keuken kunt gaan ontwerpen en gaan bekijken alsof je er middenin staat.

Ixina keukens prijzen

Keukenprijzen bij Ixina liggen tussen de 3700 en 5400 euro, afhankelijk van de parameters. Een kleine of grote keuken, goedkope of dure materialen, steeds is het eindresultaat bij Ixina vriendelijk voor jouw budget, zonder in te boeten aan kwaliteit. En om niet voor verrassingen te staan, krijg je vooraf gratis een planning en offerte.

Ixina keukenactie

Veel keukenzaken gebruiken voortdurend doorlopende acties. Keukens Ixina doet geregeld ook acties, maar bij Ixina is er één groot doel wat belangrijker is: niet enkel tijdelijk, maar STEEDS de laagste en beste prijsgarantie geven om zowel aan jouw wensen als aan jouw kwaliteitseisen te voldoen. Bij Ixina koop je het hele jaar lang je nieuwe keuken aan een scherpe prijs.

 

Ixina keukens ontwerpen

 

Je droomkeuken ontwerpen in 3D?

Zonder lastige download – je nieuwe keuken in 5 minuten:  Klik hier voor de keukenplanner >>>

 

Kwaliteitskeukens met belang voor de natuur.

Soorten keukens

Gaan voor strak of graag landelijk? Modern of eerder klassiek? Wit, zwart of alles tussenin? Keukenwand, hoekopstelling of graag met eiland? Ixina biedt je heel veel mogelijkheden in tal van materialen en kleuren(combinaties).

Hout & texturen

Houten keukens, beschikbaar in 17 modellen, staan voor een warme en authentieke uitstraling en die kan zowel modern als klassiek zijn, zelfs industrieel. Hout is tijdloos. Wil je liever gaan voor een onbewerkte look? Kies dan voor één van de 7 modellen met texturen.

Glanzend

Glanzende keukens brengen een vleugje design in jouw ruimte. Ze creëren ook diepte en licht en zorgen voor een luxueuze uitstraling. Verschillende materialen lenen zich tot glanzende versies (laminaat, glas, lak …). Er is keuze uit 30 modellen.

Mat

Matte meubels en fronten zijn onbreekbaar en heel duurzaam. Een mat front is ook heel makkelijk afwasbaar, dus ideaal voor de perfectionisten onder jullie. Wil je de belijning van je keuken accentueren? Kies dan voor een van de 23 mogelijkheden in matte versie.

Werkwijze van Ixina keukens

Designers

Bij Ixina staan ontwerpers graag ter beschikking om jouw volledige nieuwe droomkeuken in werkelijkheid om te zetten.

Het project begint bij jezelf. Denk eerst zelf eens goed na wat je van een keuken verwacht. Je kan je laten inspireren door vrienden of familie, je kan inspiratie opdoen op de website en op sociale netwerksites en als je niet zo’n fan bent van online toestanden, dan kan je ook een fysieke catalogus laten opsturen of afhalen. Het is belangrijk dat je al jouw wensen en behoeften goed oplijst vooraleer je een afspraak maakt. Denk eraan: een goede voorbereiding is het halve werk.

Denk niet enkel aan materialen en kleuren, zorg er ook voor dat je de afmetingen van je ruimte en de plaats van nutsvoorzieningen niet vergeet mee te nemen. Deze info is onmisbaar voor de plannen van de ontwerpers. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom is het goed om visuele info bij de hand te hebben, eventueel verwerkt in een moodboard.

Ixina heeft een 3D-tool waarmee je thuis reeds aan de slag kan. Zo ben je perfect voorbereid om naar de toonzaal te stappen. Daar kan je adviseurs ontmoeten die je direct met raad en daad bijstaan en je kunnen doorverwijzen naar een ontwerper.

Aan de hand van je hele voorbereiding werkt de ontwerper met zorg een concreet plan uit. Let wel: de software van de ontwerper is heel wat gedetailleerder dan de 3D-tool die je thuis gebruikte. Nu pas krijgt je nieuwe keuken écht een gezicht. Dit gezicht kan je bij Ixina zelfs gaan delen met je vrienden en familie dankzij de handige “Carat View” app. Helemaal overtuigd? Geef dan je akkoord en je droomkeuken kan direct in productie gaan.

 

Ixina keukenadvies

Ixina keukens staat voor; niet enkel tijdelijk, maar steeds de laagste en beste prijsgarantie.

 

Productie

De productie en de afwerking van alle keukens gebeuren met zorg in Duitsland. Pas wanneer ze voldoen aan een grondige kwaliteitscontrole verlaten ze de Duitse fabriek, op weg naar jouw woonplaats. Neem hieronder een kijkje om te weten te komen welke onderdelen er zoal geproduceerd worden. Keukens Ixina heeft jarenlange ervaring te bieden.

Meubels & fronten

De basis van je nieuwe keuken is het keukenmeubel. Voor het volledige meubilair en de fronten heb je bij Ixina keuze uit tal van mogelijkheden. Houten meubels, texturen, glanzende of matte meubels en fronten, aan jou de keuze. Bovendien is elk type verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en verschillende kleuren en materialen gaan combineren.

Werkbladen

Het werkblad is een echte eyecatcher in je nieuwe keuken. Maar naast decoratief moet het natuurlijk ook praktisch zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik. Elk materiaal is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en diktes.

Graniet, laminaat, steen of liever massief eik? Laat je adviseren door een adviseur van Ixina. Hij legt je haarfijn uit wat het best past binnen jouw smaak en budget.

Spatwanden

Wie keuken zegt, zegt niet enkel koken, maar ook vuilmaken. En hierin speelt een spatwand een cruciale rol. Die moet niet enkel mooi zijn, maar moet vooral ook makkelijk afwasbaar zijn.

Ixina heeft spatwanden in glas of met tegels of zelfs zelfklevende wanden met leuke motieven. En uiteraard vormen die een mooi geheel met de rest van je keuken.

Handgrepen

Met of zonder handgrepen? Bij Ixina kan het allebei. Kies voor een moderne, strakke, greeploze keuken of ga voor een handgreep in koper of messing die karakter geeft aan je nieuwe keuken. Voor elke smaak is er wat wils.

Spoelbakken & kranen

Hier speelt naast design functionaliteit een grote rol. Ixina zoekt met jou mee tot de ideale combinatie voor jouw dagelijkse behoeften gevonden wordt. Uiteraard tegen de beste kwaliteit voor je budget.

Elektrotoestellen

Een dampkap, een koelkast (eventueel in combinatie met een diepvries), een kookplaat/fornuis, een inbouwoven en een vaatwasser: het zijn klassiekers in een nieuwe keuken. En wat dacht je van een wijnkast? Ixina staat je met raad en daad bij om voor jou het perfecte model te helpen kiezen. Keuze is er te over. Ixina heeft een ruim aanbod met verschillende types elektrotoestellen van verschillende grote merken.

Keukenverlichting

Naast meubilair en elektro speelt verlichting een essentiële rol in je nieuwe keuken. Verlichting dient niet enkel om goed te kunnen zien tijdens het koken. Keukenverlichting speelt eveneens een rol bij het creëren van een huiselijke sfeer. Het is de kers op de taart voor jouw droomkeuken. Ook qua verlichting ben je bij de adviseurs van Ixina op het juiste adres.

Opbergruimte

Ixina heeft voor jou innovatieve oplossingen om je opbergruimte te vergroten en ruimtebesparend te werken. Kom een kijkje nemen in een van de toonzalen en je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is, zelfs op een kleine oppervlakte.

Ixina toonzalen

Vlaanderen

De toonzalen van Ixina zijn wijd verspreid. In heel België zijn er meer dan 50, dus zeker ergens bij jou in de buurt. Je kan hier je postcode ingeven en dan zoekt de computer voor jou de dichtstbijzijnde Ixina toonzalen, met handige praktische info per vestiging waar je terechtkunt voor advies en waar adviseurs je helpen bij je planning.

Wallonië

Ook over de taalgrens is het geen enkel probleem om een toonzaal van Ixina te vinden binnen een redelijke afstand van je woonst.

 

Ixina keukens kwaliteit

‘Niet enkel koken, maar ook vuilmaken’, bij Ixina keukens heb je tal van mogelijkheden uit keukenmeubilair zoals spatwanden.

Ixina keukenmodellen

Bij Ixina kan je kiezen uit tientallen keukenmodellen, die luisteren naar inspirerende namen zoals Luna, Vogue, Maya, Oxford en nog veel meer. Per model heb je bovendien nog keuze uit verschillende kleuren. Voor de installatie heb je de keuze tussen het laten plaatsen door een Ixina-professional of het zelf aan de slag gaan. Kies je voor dit laatste, dan heeft Ixina gratis een complete installatiegids voor je klaar. Veel duidelijker dan een kast van Ikea in elkaar knutselen

Bedrijfsbezoek

Ixina verkoopt keukens die afkomstig zijn van Duitse leveranciers en daar in hun fabriek voorgemonteerd worden. Bijgevolg is een bedrijfsbezoek in België niet mogelijk. Ixina heeft in België wel meer dan 50 showrooms, waar je terechtkunt voor advies, informatie en al je vragen en waar je verschillende modelkeukens kunt bewonderen.

Garantie & service

Wanneer je kiest voor een keuken van Ixina, heb je 10 jaar garantie op alle meubels en werkbladen. Voor de apparaten geldt een waarborg van 2 jaar lang, verlengbaar tot 5 jaar lang. “Onze klanten zijn koning en wij schenken hen vertrouwen en voldoen aan hun wensen”, dat is wat ze bij Ixina denken.

Ook na je aankoop staat Ixina zowel per telefoon als online per e mail of chat of fysiek tot jouw dienst om je te helpen. Je kan van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 19 uur en op zaterdag van 10 uur tot 13 uur per telefoon terecht om je vraag te stellen bij de klantenservice op het nummer 02 333 87 94. Via mail kan ook. Bovendien is er op de website een chatfunctie om informatie te vragen. En natuurlijk staan alle adviseurs in de toonzalen tot je dienst om te helpen. Transparante communicatie en informatie, daar is keukens Ixina toe bereid. Neem gerust contact op. Medewerkers geven je graag informatie en verder antwoord op je vraag. Per telefoon of online of in het echt.

Ervaringen van klanten

Ixina draagt sinds jaar en dag klantentevredenheid hoog in het vaandel. De mening van de klant is primordiaal. Ixina gaat er reeds lang prat op een perfecte zorg, planning en service af te leveren zowel per telefoon als online of fysiek. Loopt er toch iets mank, dan staat de klantendienst graag voor je klaar met informatie voor een oplossing. Vooraleer je je handtekening zet, kan je foto’s en getuigenissen van andere klanten bekijken en zo volledig overtuigd geraken. Op de website kan je verschillende indrukwekkende make-overs bewonderen en het schitterende resultaat zien.

Conclusie

Een Duitse kwaliteitskeuken die top is in vertrouwen kopen tegen een scherpe prijs die goed is voor je budget. Dit is waar Ixina reeds lang voor staat en jou te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Ga naar de website of vorm het nummer van je telefoon 02 333 87 94, bekijk de mogelijkheden en droom alvast gezellig bij je thuis van die nieuwe keuken.Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!