Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Keuken restylen? Vind u ook dat uw keuken toe is aan veranderingen? We hebben een aantal tips voor u op een rij gezet. Zo kunt u uw keuken opnieuw inrichten voor een klein budget.

Gratis keukencatalogi?

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bekijk dan gratis onze keukencatalogi met meer dan 300 pagina´s aan leesplezier met handige keukentips, keukendesigns en nog veel meer. Ontvang binnen enkele dag de gratis keukencatalogi hier! 

Keuken Restylen

In het begin toen u uw keuken nieuw had gekocht was hij perfect. Door de jaren mee veranderd vaak de smaak en stijl van de meeste mensen. U vindt uw keuken ook minder mooi dan toen u hem nieuw had gekocht.

U kunt dit probleem oplossen door uw keuken opnieuw in te richten. Dit kunt u met verschillende dingen doen zoals; uw keuken opnieuw schilderen en opnieuw inrichten.

Schilder het keukenmeubilair en de muren

keuken vervenHeeft u gedateerde keukenmeubels? Wilt u uw keuken in een nieuws jasje stoppen en dat met een klein budget? Dan zorgt een likje verf al voor een wereld verschil!

De keuken een ander kleurtje geven is dé oplossing om uw keuken er weer zoals nieuw uit te laten zien!

Dit komt door dat de nieuwe kleuren een andere uitstraling geven aan uw keuken. Ook is het weer een ander gezicht om aan te zien.

Tip: Wilt u uw ouderwetse keukenkasten vernieuwen en er wat strakker uit te laten zien? Dan kan u het beste voor het schilderen wat houten plankjes op de kastdeuren bevestigen.

Schilderwerk met special effects

Voor een persoonlijke keuken inrichting gebruikt u schilderwerk met special effects. Krijtverf of magneetverf zijn bijvoorbeeld een van de schilderwerken die u kunt gebruiken om uw keuken een opfrisser te geven.

Om uw keuken een nieuwe boost te geven. U kunt ook met bepaalde kleuren en vormen gaan spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende sjablonen maken. Laat uw fantasie de vrije loop en maak van uw keuken weer uw droomkeuken!

Keukendecoratie

keuken restylenHeeft u weinig wooninspiratie en houdt u er niet van om zelf te veel werk te verrichten?

Er zijn allerlei leuke alternatieven om zonder inspanning uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien.

U kunt bijvoorbeeld een mooie muurstickers op uw muren en keukenmeubilair plakken om er een persoonlijke touch te geven.

Sommige merken hebben verschillende afbeeldingen in hun collectie. Interieurstickers kunt u makkelijk zelf aan brengen. Bekijk hier de mogelijkheden voor uw keuken.

keuken decoratieOok kunt u een schilderij in uw keuken ophangen. Dit geeft weer een andere uitstraling aan uw keuken.

Het is een makkelijke alternatief, waar u bijna tot geen inspanning hoeft uit te oefenen.

Keukeninspiratie nodig? Ontvang  gratis keukencatalogi thuis of bekijk hier de goedkoopste keukens.Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!