Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Keuken tekenen 3D? Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of is uw oude keuken aan renovatie toe? Via dit interactieve keukenontwerpprogramma kunt u heel gemakkelijk uw ideeën van uw nieuwe keuken verwerken. U hoeft geeft grafische achtergrond te hebben, uw keuken is simpel binnen elke minuten en muisklikken in 3D op uw computer.

Gratis keukencatalogi ontvangen?
Benieuwd naar de nieuwste stijlen en trends op keukengebied? U kunt het thuis gemakkelijk in alle rust lezen in de bij ons gratis te verkrijgen keukencatalogi.

Alles valt aan te passen van kleuren, deurtjes, apparatuur tot stijl. Om uw ontwerp compleet te maken kunt u ook accessoires en decoratie aan uw ontwerp toevoegen. Het voordeel hiervan is dat u dit kan doen zonder een opdringerigere verkoper die u in de keukenzaak helpt.

Start direct met het ontwerpen van uw keuken in 3D !

 

Stappenplan keuken tekenen 3D

Stap 1:

  • Kies de vorm van de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt.
  • Invullen maten van de ruimte
  • Plaats objecten in uw ruimte, zoals ramen en deuren.
  • Kies uw design van de ruimte. Dit betreft welk vloer en wanden uw ruimte krijgt.

Keuken tekenen 3D, 1   Keuken tekenen 3D, 2

 

Stap 2:

  • Uitzoeken van uw keukenstijl, u heeft keuze uit: modern, tijdloos, greeploos en landelijk.
  • Begin met het ontwerpen van uw keuken: voeg keukenkasten, afzuigkappen, apparaten en accessoires toe.

Het is tevens mogelijk om keukenkasten te verwijderen of te draaien. U kunt dit doen door een van de opties te kiezen als u met de rechte muisknop op het keukenonderdeel te klikken.

Als u klaar bent met het ontwerpen kunt u de uitvoering van de artikelen uitkiezen deze houden in het model en de categorie van de des betreffende artikel.

Keuken tekenen 3D, 4   Keuken tekenen 3D, 5

 

Stap 3:

Als laatst kunt u de keuken die u net heeft ontworpen in zijn geheel te zien. U ziet hierbij ook een lijst van de artikelen en ruimte objecten die u heeft gebruikt.

Als u klaar bent met het bekijken van uw keuken kunt u op ontwerpen voltooien klikken. Hierbij wordt uw net ontworpen keuken als PDF bestand naar uw mailadres toegestuurd die u in het begin heeft opgegeven.

Keuken tekenen 3D, 6

 

Begin nu met ontwerpen!
Teken hier uw nieuwe keuken

 

 

 

Keukentips ontvangen?

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe keuken te gaan kopen? Voorkom dankzij deze handige tips dat u teveel voor u keuken betaald! Deel uw ervaring met keukenzaken en ontvang gratis keukentips.Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!