Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Keukens op maat? Wilt u een keuken die speciaal voor u op maat gemaakt is en naar uw wensen is opgezet? Nieuwe keuken kopen heeft alle informatie over keukens op maat voor u verzameld. Alles wat u nodig heeft voor de voorbereiding voor een keuken op maat.

Gratis keukencatalogi?

Als geen ander snappen wij hoe moeilijk het is de juiste keuken te kiezen. De gratis keukencatalogi helpt u op weg. Met honderden pagina´s aan keukeninspiratie, tips en kortingsbonnen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Ontvang onze gratis keukencatalogi!

Keuken op maat


Wat is een keuken op maat? Een keuken speciaal voor uw ruimte ontworpen. Vroeger werd er gebruik gemaakt van standaard fabrieksmaten. Een passtuk om een keuken passend te maken in een ruimte bestond toen nog niet. Keukens stonden los. Tegenwoordig zijn die standaard maten er uit.

Keuken op maatEigenlijk kunnen we zeggen dat elke keuken een maatkeuken is. Hij word immers voor uw ruimte samengesteld.

Bij elke keuken wordt begonnen met een nieuw ontwerp. Meestal wordt deze ontworpen op de hoofdlijnen van een keuken die eerder is gebruikt en geproduceerd.

Dit betekend natuurlijk niet dat er geen andere mogelijkheden zijn want uw wensen en ideeën zijn altijd de rode draad. Het ontwerp dat naar uw wensen is gemaakt, wordt precies tot in de detail uitgevoerd.

Bekijk hier de goedkoopste keukens van dit moment.

 

Keuken tekenen 3D

Je moderne keuken zelf ontwerpen? Zonder download – direct met dit mooie 3D programma

Teken je keuken online

Exclusieve keukens op maat


Kwaliteit is de hoofdlijn van elke keukenzaak voor het werk dat zij leveren. Dit geldt niet alleen voor details maar ook voor het materiaal dat gebruikt wordt voor een keuken. Keukenzaken willen zich altijd onderscheiden van andere keukenzaken. Zo proberen zij elke keer de nieuwste verbeteringen toe te passen en de nieuwe trend op te pakken.

Exclusieve keukens op maat worden altijd geleverd in de meest hoogwaardige materialen die te verkrijgen zijn. Exclusieve keukens beginnen vaak rond de 30.000 euro.

Een keuken op maat is een keuken waar u al uw wensen en ideeën inbrengt en dat het eindresultaat precies is zoals u had verwacht.  Dat is ook het doel van een maatkeuken. Het geheel aanpassen op uw wensen en behoeftes.

Een praktische design keuken is een keuken waar alles makkelijk te overzien is maar toch een geweldige uitstraling heeft.

 

Persoonlijke keukens op maat


Een keuken moet iets persoonlijks zijn, U moet er een beleving in hebben maar nog belangrijker op uw gemak voelen. U bevind zich vaak het meest in de keuken, u doet er van alles.

Denk aan zowel koken, ontbijten als de krant lezen. Waardoor u onbewust in de keuken te vinden bent. De keuken is meestal het eerste gedeelte van het huis waar u de visite ontvangt.

Persoonlijke keukens op maat

En dus ook het gedeelte van het huis die de eerste indruk geeft.

Het is daarom belangrijk dat u de keuken naar uw eigen stijl brengt, zodat u de gasten ook met trots ontvangt.

Daarom is het belangrijk dat de keuken aan al uw wensen voldoet.

Als u zich op uw gemak voelt, dan is dat ook bij de mensen die op bezoek komen. Zoals eerder vermeld, elke keuken is eigenlijk een maatkeuken.

 

Nadelen van een keuken op maat


Bij een keuken op maat komt heel wat kijken. Door de vele mogelijkheden is er heel wat overleg nodig tussen de keukenzaak en klant. Hierdoor moet er voldoende tijd genomen worden om een correcte prijs op te zetten voor beide partijen.

Het grootste nadeel van een keuken op maat is toch wel de prijs. Prijzen lopen hoog op bij een keuken op maat. Om een indicatie geven van de prijzen verwijzen we u graag door naar het kopje hieronder.

 

De prijs van een keuken op maat


Omdat elke ruimte in een huis anders is en prijzen sterk veranderen door de economie van een land. Is het erg moeilijk richtprijzen te geven.

Maatkeukens van kwaliteit en gemiddeld formaat beginnen al gauw vanaf 8.000 euro en kunnen oplopen tot wel 200.000 euro. Een grote waarneming maar wel de realiteit. Voor een maatwerk keuken kunt u rekening houden met een kostprijs die al begint vanaf 10.000 euro.

Hulp nodig bij het bereken van uw budget bij een keuken op maat? Probeer gratis en verblijvend de ideale budgetplanner hier!Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!