Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Keukentrends 2016? Top 3 keukentrends 2016 van dit moment? In de keukenwereld staan ze nooit stil. Je ziet steeds nieuwe ontwikkelingen en nieuwe trends die populairder worden. We hebben de nieuwste trends van 2016 in een mooi overzicht weergegeven.

Gratis keukencatalogi?

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bekijk dan gratis onze keukencatalogi met meer dan 300 pagina´s aan leesplezier met handige keukentips, keukendesigns en nog veel meer. Ontvang binnen enkele dag de gratis keukencatalogi hier! 


1: Greeploze keukens

Een van de trends die je steeds vaker terugziet komen in de keukenwereld is dat keukens er steeds strakker uitzien. De klant wil geen overbodige keukenaccessoires meer in hun keuken. Maar zijn meer opzoek naar een strakke en functionele keuken.

We zien dit echt terug in de gladde afwerking en dat de handgrepen steeds vaker zijn weggewerkt en meer de voorkeur ligt bij greeploze keukens. Alle overbodige elementen die vaak alleen maar afleiden zijn in het creëren van het design verwijderd.

 

2: Meer bergruimte

Een voorkeur die steeds meer terugkomt is dat de klant meer bergruimte wil hebben voor zijn potten en pannen.We zien dat mensen ook steeds meer de voorkeur leggen op lades in plaats van kasten.

Dit komt doordat ze praktischer zijn dan kasten. De diepe lades worden steeds vaker verwerkt in de nieuwe design keukens.

We zien steeds vaker keukens zonder bovenkastjes. De laderuimtes worden zo geoptimaliseerd dat deze ruimtes hierboven overbodig worden. Om de lades optimaal benutten zie je steeds vaker dat de klant hun eigen lades ontwerpen en kunnen indelen.

3: Kookeiland

Het kookeiland is al een tijdje in de lift en wordt steeds populairder. Praktisch en mooi. Steeds meer huishoudens kiezen voor een keuken met een kookeiland als ze een nieuwe keuken aanschaffen.

Kookeilanden worden nog steeds verbeterd. zodat u er optimaal van kan profiteren. Er worden oplossingen bedacht om steeds meer ruimte te creëren en om van je kookeiland een uniek designproduct te maken. U kunt de komende tijd een grote groei verwachten van kookeilanden.

Kookeiland keukentrends 2016


Nog meer trends en inspiratie volgen?

Nieuwe keuken kopen Keukentrends 2016Bekijk dan onze gratis keukencatalogi met meer dan 300 pagina´s aan leesplezier met handige keukentips, keukendesigns en nog veel meer. Verrijk je keukenkennis en ga goed voorbereid op zoektocht naar uw perfecte keuken!

Ja, ik wil de gratis keukencatalogus!Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!