Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Keukentrends 2017? De keukenwereld is een drukke wereld, constant bezig met de wensen van de consument. De wensen van een consument kunnen heel subtiel veranderen of heel drastisch. We hebben de nieuwe keukentrends van 2017 in een mooi overzicht weergeven.

Gratis keukencatalogi?

Het maximale uit uw budget halen? Wat zijn de laatste trends en hoe kies je de juiste keuken uit? Onze keukencatalogus legt het voor u uit. Met meer dan honderd pagina´s aan diverse inspiratie en tips helpen we u in uw zoektocht. En bovendien, het is geheel gratis! Ontvang nu onze gratis keukencatalogi!

1: Combinaties materialen

 

In 2017 zien we een duidelijke groei van het gebruik van andere materialen. Vooral de aardse kleuren hebben de voorkeur. Zoals beton, graniet, grafiet en roestvrij staal.

Maar ook materialen zoals marmer vallen in de smaak. Marmer heeft een witte en schone uitstraling. Het luxe gevoel wordt versterkt.

Marmer is tevens goed te combineren met de donkere aardetinten.

Wat ons ook opviel was het gebruik van brons, koper en goud in de keuken.

Deze materialen worden tegenwoordig gebruikt om het warme veilige gevoel te versterken. Het heeft een luxe abstracte uitstraling om bij weg te smelten.

En als kers op de taart.. we zien steeds vaker groen in de keuken. Planten beginnen een steeds grotere rol te spelen in de kookomgeving.

Het kleedt niet alleen de keuken aan maar laat de keuken ook leven.

 

2: Innoverende keukenapparatuur

Waar apparatuur vroeger werd gezien als luxe, wordt het nu als normaal beschouwd om in huis te hebben. En tegenwoordig wordt al deze apparatuur steeds luxer en innovatiever..

Benieuwd naar welke keukentoestellen allemaal van pas komen in uw keuken? Bekijk hier alle keukentoestellen.

Denk aan bijvoorbeeld ovens die je een berichtje sturen als je eten klaar is. Of een magnetron oven met een built-in camera.

Zodat je je eten live kan bekijken. Je kan het zo gek niet bedenken.

Ook niet te vergeten. Koelkasten die je een bericht sturen en bijhouden van wat er allemaal nog in je koelkast zit. Heel handig als je niks wil vergeten bij de boodschappen.

PITT cooking. Wat is dat nou eigenlijk? Wat we zeker weten is dat deze trend een trend is om te volgen.

PITT cooking is een nieuw begrip in de kookwereld. Bij PITT cooking worden de kookpitten direct op het werkblad geïntegreerd.

Dit geeft een mooie en praktische uitstraling. Altijd genoeg ruimte voor je pannen en makkelijk schoon te maken.

3: zwevende keukens

Een luxe uitstraling, meer ruimte, en handig bij het schoonmaken. We hebben het hier over zwevende keukens! Een groeiende trend die in 2017 zich uit zal breiden.

Zwevende keukens laten je keuken groter ogen, hebben een luxe uitstraling en is geschikt voor grote én kleine keukens.

De kasten van zwevende keukens zitten aan de muur bevestigd. En hangen daardoor boven de grond.

De kasten van zwevende keukens volgen de trend. Ze worden horizontaal veel breder en zo zijn er minder kasten nodig. Dit oogt voor de optiek veel groter. De keuken is strakker door de gecreëerde ruimte.

We zien vaker dat de zwevende keukens een witte kleur hebben. Dit omdat de witte kleur groot oogt. Lichte kleuren maken de ruimte open.

Maar ook andere kleuren en materialen zijn mogelijk voor zwevende keukens.

Om nog even in te borduren op andere trends, de technologie. Technologie en apparaten worden steeds vaker gecombineerd.

Zo ook voor zwevende keukens. Tegenwoordig kunt u uw keuken voorzien van een prachtige led verlichting onder uw keuken rand.  Dit geeft nog een extra modern gevoel.

 

Nog meer inspiratie?

Nog meer trends, tips en inspiratie zien? Wij hebben voor u een gratis keukencatalogi thuis.

Ja, ik wil een gratis keukencatalogus!Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!