Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Moderne keukens? Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Een moderne keuken is een keuken die tegenwoordig door veel huishoudens word uitgekozen. Een moderne keuken geeft een rustig gevoel omdat de keuken naadloos aansluit in je huis. We hebben alle informatie over een moderne keuken voor u op een rijtje gezet.

Gratis keukencatalogi?

Meer inspiratie opdoen over moderne keukens ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier direct de goedkoopste landelijke keukens.

Moderne keukens

Een moderne keuken komt steeds vaker voor in Nederland. Zo heeft u allerlei verschillende opstellingen en maten, zoals bijvoorbeeld een eiland keuken of een L keuken.

Een moderne keuken staat er ook wel om bekend om alle ruimte in de keuken te gebruiken.

Dus je hebt geen hoekjes in de keuken waar je niks aan hebt. In de moderne keuken zie je meestal ook wel dat het apparatuur in de keuken zelf is verwerkt.

Geen losse koelkasten of gasfornuizen. Dat geeft de keuken ook de strakke moderne look.

 

Modern of Design

Modern en Design word nog vrij vaak door elkaar gehaald. Dat komt omdat ze er allebei toch vrij eigentijds uitzien maar er is welk degelijk een groot verschil tussen de twee.

Een moderne keuken is vaak simpel, strak en netjes zo zie je dus ook dat er vaak rvs in word gebruikt in combinatie met misschien 1 of 2 kleuren. Er zitten geen patronen of allemaal verschillende texturen in de keuken of de muur erachter. Alles is een egale kleur die bij de keuken hoort of op de keuken aansluit.

Keuken tekenen 3D

Je moderne keuken zelf ontwerpen? Zonder download – direct met dit mooie 3D programma

Teken je keuken online

Accessoires

Een moderne keuken is dan wel een simpele keuken, dat houdt niet in dat de nieuwste apparatuur word uitgesloten.

Bijvoorbeeld zo’n mooie Amerikaanse koelkast waar koud water en ijs inzit, handig met de zomerdagen.

Of een Quooker, een kraan die kokend water laat stromen maar ook gewoon koud of lauw water, alles in een dus.

Ook een smartoven is een optie. Zo krijg je een appje als het eten in de oven klaar is. Wilt u het eten tussendoor nog even checken? Geen probleem, er zit gewoon een camera in. U kunt alle apparatuur uitkiezen die u maar wilt, een moderne keuken staat bekend om het gemak.

 

Materialen

moderne keukens
Het komt ook weleens voor dat een moderne keuken niet uit een egaal vlak bestaat. Dan kan het zijn dat ze natuurlijke materialen hebben gebruikt zoals hout. Dan nog is het hout zo bewerkt dat het er nog strak en modern uitziet.

Het hout kan zo gecombineerd zijn dat de strakke uitstraling van de keuken zo blijft. Ook kun je voor het materiaal RVS gaan in de keuken.

Tevens word beton tegenwoordig ook veel gebruikt in de keuken. Vaak wordt beton  toch wel als aanrechtblad gebruikt. Het is maar net wat de klant mooi vind.

 

Betaalbaar

Is een moderne keuken betaalbaar? Een moderne keuken hoeft niet duur te zijn. Het ligt maar net aan de materialen die je in de keuken gebruikt, als je bijvoorbeeld een granietent aanrechtblad wil. Dan betaal je vanzelfsprekend een stuk meer.

Dus het ligt er maar net aan hoe je de keuken samenstelt. Je hoeft ook niet voor de bekende apparatuurmerken te gaan. Er zijn genoeg andere merken met goede kwaliteit voor een mindere prijs.Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!