Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Een nieuwe keuken kopen.. Het klinkt makkelijker dan het lijkt. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken komen een hoop dingen kijken. Nieuwe Keuken kopen helpt u graag op weg met de top 5 valkuilen bij het kopen van een nieuwe keuken!


 

Het hele huis ruikt nog helemaal naar de bakolie van de patat!

Ongetwijfeld een veel voorkomende uitspraak bij u thuis. De 1e grote valkuil is dan ook:

1: Slechte ventilatie

Je kent het wel. Heb je diezelfde dag patat lopen bakken, ruik je het in de avond nog steeds. Één van de meest voorkomende valkuilen is dat mensen vergeten de focus te leggen op hun ventilatiesysteem. Je ventilatie is een van de belangrijkste elementen in je keuken. Let dus goed bij de aankoop van een keuken op naar je afzuigkap. Alle apparatuur zelf bepalen in je keuken? Neem een kijkje bij de feiten over keukens op maat.

2: Kookeiland in een te kleine ruimte

Een valkuil die veel mensen maken. Ze willen een kookeiland maar hebben hier de ruimte niet voor. Eenmaal een kookeiland geplaatst komt het vaak voor dat mensen ontevreden zijn.

kookeiland top 5 valkuilenDe keuken neemt teveel ruimte in en de beweegruimte is minimaal. Kookeilanden zijn erg mooi, maar denk helder na of dit realistisch is in uw leefruimte. Toch benieuwd of een kookeiland haalbaar is voor uw leefruimte? Bekijk hier uitgebreid alle informatie over kleine keukens met een kookeiland

3: Verkeerde werkhoogte

Een onmisbare valkuil voor vele mensen. Je komt nét niet overal helemaal bij. Daar komt de eetkamerstoel weer aan als opstapje. Klinkt het bekend? Een keuken moet namelijk aangepast worden op de lengte van uw lichaam. De werkhoogte moet goed zijn zodat u met een rechte rug aan de slag kan gaan. Benieuwd hoe dit nou precies in elkaar zit? Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven over de ergonomie van een keuken.

4: Té trendy keuken

Je kan eindelijk een nieuwe keuken kopen en probeert mee te liften met de trends. Maar soms kan je trends iets te serieus nemen.. Felgekleurde keukens zijn misschien leuk voor even. Maar uiteindelijk kijk je hierop uit. Te trendy keukens kunnen later problemen vormen bij de verkoop van een huis. Licht jezelf daarom goed in met de laatste trends van:

5: Te veel of te weinig werkruimte

Bij het indelen van uw keuken moet er rekening gehouden worden met welk type koker u bent. Kookt u graag uitgebreid? En heeft u vaak vrienden over de vloer? Dan is een grote werkruimte prettig. Bent u meer van het kant-en-klare? Dan heeft u minder ruimte nodig. Weet u niet zo goed welk type koker u bent? Klik hier voor alle informatie over het indelen van uw keuken en werkruimte.


Keukenbrochure

Na het lezen van onze tips en artikelen nog steeds nieuwsgierig? Vraag dan onze keukenbrochure aan met nog meer tips & tricks over het kopen van een nieuwe keuken. En het beste eraan is, het is geheel gratis! Ga goed voorbereid op zoektocht en vraag onze gratis keukenbrochure aan.

Ja, ik wil een gratis keukenbrochure!

 Foto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!