Weten wat je nieuwe keuken kost?  Bereken direct je keukenprijs »

Zwarte en witte keukens zie je weer steeds vaker. Maar welke kleur kies je dan voor in jouw keuken? Of maak je misschien wel een combinatie van de beide kleuren?

Zwarte en witte keukens zijn de trend

Zwarte en witte keukens zijn weer erg populair. Het gebeurt steeds vaker een keuken helemaal in het zwart of wit. Met deze kleuren kan je nog kiezen uit vele stijlen voor je keuken. Als je een keuken hebt die volledig in één kleur is zorgt dat voor een rustige uitstraling.

Deze twee kleuren passen dan ook heel goed bij een moderne keuken. Dit komt omdat deze kleuren zorgen voor een stijlvolle keuken. Een witte keuken zorgt ervoor dat je keuken er erg groot uitziet, al helemaal als je voor hoogglans kiest en een eiland keuken hebt. Met natuurlijk licht lijkt het nog weer groter.

De zwarte keuken is ook een mega trend momenteel. Één optie voor een zwarte keuken is de Fenix. Dit is een zwarte keuken met mat zwarte kleuren.

Heb je de keuze nog niet kunnen maken?

Kijk dan eens in onze gratis keuken magazines.

Verschillende stijlen

Als je een zwarte of witte keuken hebt, heb je qua stijl nog heel veel keuzes. Stel dat je kiest voor witte keukenkastjes past dat heel goed bij een klassieke of landelijke keuken. Met greeploze, witte keukenkasten en mooie luxe apparatuur zorg je weer voor een erg strakke keuken.

Kies je voor een keuken in het zwart met wat houten onderdelen erin heb je weer een industriële keuken. Met de zwarte kleur kan je ook een klassieke of landelijke keuken krijgen. De conclusie is dus dat je met de kleuren zwart en wit alle kanten op kan.

Foto’s: Keukens De Abdij

Ook zo’n prachtige keuken? 🠒 Ontwerp mijn droomkeuken! Makkelijk, snel, verbluffend.

Werkblad

Voor een moderne keuken is een witte keuken met een zwart werkblad de perfecte keuze. Het is mooier om het werkblad in een andere kleur te doen. Met de zwarte keuken kan je precies hetzelfde doen. Een zwarte keuken met een wit werkblad in dit geval. Kies dus niet voor zwarte keukenkastjes en daarnaast ook nog eens voor een zwart werkblad. Zorg ervoor dat je beide kleuren in de keuken hebt.

Eiland

Ook als je de keuze maakt voor een keukeneiland kan je heel goed de kleuren zwart en wit combineren in jouw keuken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een zwart keukeneiland en dan vervolgens de kastenwand in de keuken in de witte kleur te doen. Zo heb je een mooie combinatie van zwart en wit in je keuken. Uiteraard kan je ook kiezen voor een wit keukeneiland en dan een zwarte kastenwand erbij, dat is maar net waar jouw keuze op valt.

Prijs

Er zijn altijd een aantal factoren die invloed hebben op de prijs van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de apparatuur in je keuken. Hoe groot gaat de keuken worden? Ook de materialen waarvan jouw keuken wordt gemaakt hebben een belangrijke rol in het bepalen van de prijs.

Categorieën: UncategorizedFoto's: Keukens De Abdij

Ook zo'n prachtige keuken? Ontwerp je droomkeuken in 3D!